Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Bij dit kartcentrum kan iedereen die Max heet gratis karten!

Deze week hangt samen met de Formule 1 op het circuit van Zandvoort. De spanning wordt langzaam opgebouwd en het wordt een groot feest op en naast de baan. Veel bedrijven hebben toffe acties. In Kartcentrum Lelystad kon je zaterdag, als je naam Max of iets dergelijks is, gratis karten.

Gratis voor Max

Inderdaad, we brengen het nieuws wat te laat. Deze actie was afgelopen zaterdag geldig van 9.00 uur tot 12.00 uur. De snelste Max won de testrace in de PDB-race. Ze simuleerden een echte Formule 1-race op Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle. Dat deden ze omdat velen niet konden deelnemen aan deze prestigieuze wedstrijd. Natuurlijk moest je kunnen bewijzen dat je echte naam Max is. F1-tickets voor Zandvoort zijn natuurlijk moeilijk te krijgen. Dus met behulp van de actie kun je nog steeds dicht bij het echte spel dag gevoel komen en maak je er deel van uit. Sinds het succes van Max Verstappen is karten steeds actiever geworden en zijn veel jonge mensen gaan racen.

Verlengen?

Nu de Dutch Grand Prix eraan komt, kunnen velen er niet bij zijn omdat ze geen kaartjes hebben, waardoor Christian Snoek, eigenaar van Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle, in actie komt. “Iedere racefan heeft de droom om zich een echte coureur te wanen. Met deze actie hoop ik dat we dit waar kunnen maken. Jong, oud, jongen of meisje: iedereen die Max, Maxime of Maximilian heet of een andere variant van Max in zijn naam heeft, is welkom om te komen racen op zowel Kartcentrum Zwolle als Kartcentrum Lelystad. Tevens is deze ochtend de laatste zaterdag van de zomervakantie en ik hoop dat we met deze actie een leuke afsluiter hebben om er weer vol gas tegenaan te gaan op school of op het werk”, aldus Snoek.

Max karten

Bron: guys.nl
Beeld: Instagram

You May Also Like