Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bibi Breijman reageert op vreemdgaan Waylon: “Ik heb zelf voor deze man gekozen”

bibi breijman

Een paar weken geleden kwam naar buiten dat Waylon zijn vriendin Bibi Breijman – en moeder van zijn twee kinderen – heeft bedrogen. Af en toe liet ze iets horen via Instagram, maar nu heeft ze voor het eerst echt gereageerd op de situatie.

Vreemdgaan Waylon

Afgelopen mei is het tweede kind van Waylon en Bibi Breijman geboren. Tijdens deze zwangerschap is Waylon vreemdgegaan. Dit kwam een paar weken geleden uit toen juicekanaal Yvonne Coldeweijer dit op Instagram plaatste. Nu een paar weken later vertelt Bibi over deze periode in haar nieuwste video: “Mijn eerste reactie was: dit kan niet, waar was ik? Wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost niks van je vragen en verdriet op.”

Bibi Breijman

Niet alleen Waylon kreeg bakken van kritiek over zich heen, Bibi ook: “Toen de verhalen over Waylon in de media verschenen, kwam er veel negativiteit van buitenaf. “Dat vond ik misschien wel het moeilijkste. De meningen en de haat. Er werd door allebei de partijen voor mij gepraat, zowel door de media als door Willem. Daar was ik fucking boos om”, vertelt ze. Zo kreeg ze bijvoorbeeld deze haatreactie: “Wat ben jij toch k****r dom. Ik hoop niet dat je dochter ook zo’n hoer wordt.”

Reactie

Bibi is niet van plan om Waylon te verlaten: “Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.” In de video vertelt ze hoeveel taboe er nog heerst als een vrouw terugkeert bij een vreemdgaande man: “Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt.” Bekijk de video hieronder:

Bron & beeld: YouTube Bibi Breijman

You May Also Like