Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bewezen: Als een vrouw een man ontmoet kijkt ze als eerst naar…

Hoewel het uiterlijk natuurlijk een grote rol speelt wanneer je iemand voor het eerst ziet, is het de gehele uitstraling die doorslaggevend is. Je kan er wel uitzien als een topmodel, maar als jij je niet kleedt, arrogantie uitstraalt of andere fouten maakt; dan schiet het ook niet op. Een vrouw kijkt als eerst naar je ogen…

Zwoele blik

Blijkbaar is oogcontact is het aller belangrijkste bij de eerste ontmoeting, niet zo gek als je er over nadenkt. Het is dus belangrijk dat je een vrouw recht in haar ogen aankijkt. Een man die dat doet, straalt zelfverzekerdheid uit en laat zien dat hij sterk in zijn schoenen staat. Natuurlijk moet je het wel op een subtiele manier doen. Staren is NOT DONE, dat is gewoon creepy!

Andere belangrijke punten

Een vrouw houdt er van wanneer een man haar speciaal laat voelen. Een vlotte babbel? Dan heb je dus al een streepje voor. Vrouwen houden van een goed gesprek. Eentje die de diepgang in gaat, maar ook van niet serieuze gesprekken. Zorg er gewoon voor dat je goed luistert.

Humor is vrijwel de key tot succes! Een man die weet hoe hij een vrouw aan het lachen maakt, zal zeker een geslaagde avond hebben. En natuurlijk zijn er veel meer punten, maar we kunnen toch niet alles prijsgeven hè heren!

vrouw man ontmoet
Unsplash Jonathan Borba

Bron: Gloednieuw
Beeld: Unsplash

You May Also Like