Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Beveiligingscamera in ziekenhuis legt ‘spookpatiënt’ vast die dag ervoor was overleden

Beeld: YouTube

Op camerabeelden is te zien hoe een ziekenhuisbewaker in Buenos Aires, Argentinië, een patiënt verwelkomt voordat hij deze naar een dokterspraktijk leidt voor haar afspraak. Niks geks zou je zeggen, behalve dan dat de patiënt de vorige dag in datzelfde ziekenhuis was overleden. Wait, what?!!!

“Geest”

Dit is het spookachtige moment waarop de “geest” van een vrouw door de deuren loopt van een ziekenhuis waar zij de dag ervoor was overleden. Op camerabeelden is te zien hoe een bewaker van het Finochietto Sanatorium in Buenos Aires, Argentinië, een patiënt begroet die alleen hij kan zien en haar naar een dokterspraktijk verwijst. Maar toen hij uren later keek waar ze was gebleven, vertelden geschrokken medici hem dat de enige patiënt met die naam gisteren was overleden.

“Patiënt”

Op de beelden is te zien hoe de bewaker uit zijn stoel opstaat met een klembord in de hand om iemand binnen te laten. Hij laat de “patiënt” toe in de lobby voordat hij het gebied weer afzet. Bizar genoeg is hij zelfs te zien terwijl hij een praatje maakt met de bezoeker en haar een rolstoel aanbiedt, voordat zij blijkbaar besluit te voet naar de dokter te gaan.

spookpatiënt
Beeld: YouTube

Onmogelijk!

Lokale media meldden eerst dat de bewaker op 11 november om 3.36 uur een oudere vrouw had ontvangen die om een dokter vroeg. Uren later, toen hij merkte dat ze de dokterspraktijk niet had verlaten, belde hij de medici. Maar die antwoordden dat het onmogelijk die vrouw kon zijn, omdat uit de gegevens van het centrum bleek dat een persoon met die naam de vorige dag was overleden.

Kapotte deur

De ijzingwekkende beelden deden de ronde op de sociale media voordat de lokale media hun versie van de gebeurtenissen herzagen. Een woordvoerder van het particuliere zorgcentrum legde later uit: “Het is de deur van een van de ingangen die na de uren open is, het is de ingang om de dienstdoende arts te zien. Omdat hij kapot was, ging hij vanzelf 28 keer open tijdens de 10 uur tussen donderdagavond en vrijdagochtend vroeg.” Het personeel van het centrum gelooft dat de beveiliger, van een extern bedrijf, de ‘onzichtbare patiënt’ bijwoonde als grap. De woordvoerder zei: “Er is geen aantekening van een persoon op dat moment. Deze meneer doet alsof hij iets schrijft, maar als je naar het register gaat, verschijnt er niemand.”

spookpatiënt
Beeld: YouTube

Niets geschreven

De woordvoerder voegde er echter aan toe: “Er is niemand binnengekomen en er is ook niemand geregistreerd. Maar alles wordt onderzocht.” Over de spookachtige versie van de gebeurtenissen die eerder werd gemeld, zei de woordvoerder: “In dit sanatorium worden elke dag mensen geboren en sterven ze, dus het is heel moeilijk om deze episode in verband te brengen met een sterfgeval. “Maar het is uitgesloten, allereerst omdat we niet beschikken over de naam van de persoon die zogenaamd binnenkomt, aangezien de man die op de afbeelding te zien is niets heeft geschreven.”

Bron: mirror.co.uk

Beeld: YouTube

You May Also Like