Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bestuurder wisselt met hond om arrestatie voor rijden onder invloed te voorkomen

Beeld: Pexels

In de VS is een man gearresteerd wegens vermeend rijden onder invloed, maar volgens de politie probeerde hij tijdens de aanhouding van plaats te wisselen met zijn hond om te voorkomen dat de boete zou krijgen.

Ruilen met zijn hond

Op 13 mei vond er een bizar incident plaats in Springfield, Colorado. De politie stopte de man omdat hij te hard reed, waarna hij probeerde van plaats te wisselen met zijn hond en beweerde dat hij niet aan het rijden was. Volgens een Facebook-bericht van de politie vertoonde de man duidelijke tekenen van dronkenschap zodra ze hem aan de kant hadden gezet. Toen hem werd gevraagd naar zijn alcoholgebruik, sloeg hij op de vlucht. Na medisch onderzoek in het ziekenhuis werd hij gearresteerd en overgebracht naar de gevangenis van Baca County. Hij werd geconfronteerd met aanklachten zoals rijden onder invloed van alcohol en/of drugs, rijden met een beperking, rijden onder invloed van een geschorst rijbewijs, snelheidsoverschrijding van 20 tot 24 uur en verzet bij arrestatie, zo voegde de politie toe.

Wat is er met de arme hond gebeurd?

Je vraagt je waarschijnlijk af: hoe is het met de arme hond afgelopen? Maak je geen zorgen, het gaat goed met hem. De politie bevestigde: “De hond werd overgedragen aan een bekende van de bestuurder, die voor hem zou zorgen terwijl het gezelschap in de gevangenis verbleef.” De hond wordt niet vervolgd en is vrijgelaten met slechts een waarschuwing.” Een waarschuwing? Dat klinkt als ware woef-gerechtigheid.

Check ook: VROUW KLAAGT BAR AAN DIE HAAR ALCOHOL SCHONK NADAT ZE EXPLOSIE VAN €10 MILJOEN VEROORZAAKT

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like