Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ben de Ruiter gaat voor internationale doorbraak met nieuwe ’80’s-klapper

ben de ruiter

Ben de Ruiter heeft goed nieuws voor alle fans en de nog komende fans buiten Nederland en België: hij gaat namelijk internationaal. Vandaag heeft hij een video online gezet van zijn nummer Your Own Way (You’re Own Religion). Klinkt als een topper, maar dat is -ie uiteraard ook.

Ben de Ruiter

Ben de Ruiter kennen we natuurlijk van het iconisch duo Ben en Ruurd die helaas alweer een tijdje uit elkaar zijn. Sindsdien heeft Ben zijn artiestennaam veranderd naar The Rider! Klinkt natuurlijk lekker internationaal, maar vooralsnog bracht hij alleen nog maar Nederlandstalige muziek uit. Tot nu, dames en heren! The Rider! gaat namelijk de internationale markt veroveren met zijn debuutsingle Your Own Way (You’re Own Religion) In ieder geval, dat is onze verwachting wel.

Internationaal

Gelukkig heeft Ben nog niet zijn landje uit het oog verloren, want de videoclip is gelukkig nog in ons eigen kikkerlandje opgenomen. De oude vertrouwde omgeving waar Ben vaker op terugvalt: het Hollandse strand. Heerlijk. De reacties onder de video liegen er niet om. Ze variëren van “Greet massage Ben!” tot “We zien hier gewoon een superstar in the making” en zo is het ook gewoon. We houden je niet langer op. Hieronder kun je het nieuwe nummer Your Own Way (You’re Own Religion) luisteren. Ps: er is gelukkig ook nog een Nederlandstalige versie van, die kun je onder de video beluisteren.

Bron en beeld: Youtube Ben de Ruiter

You May Also Like