Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Belgische keeper (25) overlijdt na stoppen penalty

arne espeel

Afgelopen weekend vond er op een voetbalveld in België een tragisch incident plaats. Arne Espeel, de 25-jarige keeper van voetbalclub Winkel Sport, overleed nadat hij tijdens een wedstrijd onwel werd. Het incident vond plaats nadat hij een penalty stopte en juichend in de lucht sprong. Hij zakte vlak daarna in elkaar en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht waar hij later overleed.

Arne Espeel

Het overlijden van Arne Espeel heeft de voetbalgemeenschap in België diep geraakt. De wedstrijd tegen SK Westrozebeke werd meteen gestaakt toen Arne op de grond viel. Eerste hulp werd snel verleend door dokters en verplegers uit het publiek, maar helaas mocht reanimatie niet meer baten. De voetbalclub Winkel Sport heeft op Facebook haar diepe rouw betuigd en liet weten dat “voetbal even bijzaak is”.

Eerbetoon

Vandaag wordt er in de straten van Sint-Eloois-Winkel een eerbetoon voor de speler gehouden. De voetbalgemeenschap is diep geschokt door dit tragische incident: “Toen het bericht kwam dat onze keeper overleden was, was dat een ongemeen harde klap. Ik denk dat sommige spelers nog niet goed beseffen wat er is gebeurd”zegt de hulptrainer tegen VRT. De doodsoorzaak is nog niet bekend en wordt momenteel onderzocht.

Bron: FunX
Beeld: Unsplash

You May Also Like