Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

België opent een bierspa en het nog is fantastischer dan je denkt!

bierspa

De lekkerste biertjes haal je in België; toch fijn dat het ons buurland is! De liefde van Belgen en hun bier gaat heel diep, want je kunt heel binnenkort letterlijk baden in bier. Normale waterbaden zijn natuurlijk overrated in 2021!

Geen sop maar hop

In Brussel is sinds eind maart een heuse bierspa geopend. Je kunt er heerlijk badderen in gerst, hop en gist. Buiten dat gerst, hop en gist bier creeërt, schijnt het ook heel goed te zijn voor je huid. Elk ingrediënt zorgt voor iets anders: het maakt je huid zacht en het reinigt je poriën. Het bad is uiteraard warm, dus daar word je ook nog eens relaxt van!
 

Belgische biertjes

Tijdens het badderen kun je ook wat snacks verwachten, want wat is een bad nemen zonder lekker te kanen? Samen met speciale Belgische biertjes en lekkere snacks kan jouw spa-dag niet meer stuk! Een dagje boeken? Het kost 119 euro voor 2 personen. Wil je meer informatie over hoe of wat? Check de site

Niet de eerste bierspa

De bierspa in België is niet de eerste. In Tsjechië kun je ze namelijk ook vinden! De Belgische vrienden, Bart en Louis, die eigenaar zijn van de Belgische bierspa hebben in dit land inspiratie opgedaan en besloten het dus naar hun thuisland te halen! Lijkt ons een héél goede keuze! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like