Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Belastinggegevens wijzen uit: Harry en Meghan werken maar één uur per week!

harry meghan

Na het afstand doen van hun koninklijke titels, vragen velen zich af met welke taken Harry en Meghan Markle zich nu bezighouden. Hoewel de Britse media beweren dat het paar slechts een uur per week werkt, blijkt uit hun belastinggegevens dat ze in 2021 in totaal 52 uur aan hun stichting Archewell hebben besteed, wat neerkomt op ongeveer een uur per week.

harry meghan

Harry en Meghan

Op de website van Archewell lijkt het alsof het paar hard werkt aan hun stichting, maar uit de belastingdocumenten blijkt dat dit niet het geval is. Het tweetal ontvangt alleen geen salaris voor hun werkzaamheden bij Archewell. Het Archewell-bestuurslid James Holt ontvangt daarentegen een jaarsalaris van ongeveer 55.000 euro. Het stel zou in korte tijd zo’n 11 miljoen euro aan donaties hebben ingezameld voor Archewell. 

Werkzaamheden

Ondanks dat Harry en Meghan niet veel tijd besteden aan Archewell, hebben ze dankzij verschillende deals wel het hoofd boven water weten te houden. Toch vragen velen zich af hoe het paar in de toekomst geld wil verdienen, vooral nu Disney de samenwerking met Meghan heeft stopgezet. We gaan het zien!

Check ook: VLOGGERTJE BEGAAT PIJNLIJK GÊNANTE BLUNDER BIJ KONINGIN MÁXIMA

Bron: Ditjes & Datjes
Beeld: Netflix

You May Also Like