Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Bekende Nederlander’ in LLDL zorgt voor ongeloof: ‘Die is al verliefd. Op zichzelf!’

joey lldl

Afgelopen week ging het internet al los, nadat ‘Bekende Nederlander’ Joey meedeed aan datingshow Lang Leve de Liefde. Er was echter een probleem, zijn date had geen idee wie hij was. Dit tot groot vermaak van veel kijkers.

The Bachelorette

De Bekende Nederlander in kwestie was Joey, die in 2020 meedeed aan The Bachelorette, waarin hij met 17 andere hunks streed om het hart van Gaby Blaaser. Hoewel hij het programma wist te winnen, hoorde hij bij thuiskomst niks meer van Gaby en zat een relatie met de actrice/influencer er niet in. Zo kon het dus komen dat hij zich opgaf voor Lang Leve de Liefde.

Verliefd op zichzelf

Ook een nieuw fragment van Joey op de LLDL=-Facebookpagina zorgt voor veel reacties. Hierin is te zien hoe Joey halfnaakt uitgebreid voor de spiegel staat zodat ieder haartje in model zit. Zijn date krijgt het er in ieder geval gelijk warm van, maar kijkers zijn minder onder de indruk. Zo schrijft ene Sylvia: ‘Hij vind zichzelf wel heel erg mooi, ik krijg al de kriebels als een man vaker voor de spiegel sta dan een vrouw!🤣🤣‘, en Yvonne vult aan: “Dies al verliefd!..op zichzelf😆

Check het fragment uit LLDL met Bekende Nederlander Joey hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde