Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beerput gaat open: Jan Roos stuurt hele ranzige berichtjes naar vrouwen

Jan Roos

Jan Roos kennen we natuurlijk allemaal als 67% van het presentatoren-duo van Roddelpraat, het programma waarin de vuile was van BN’ers wordt uitgehangen. Deze keer is Jan Roos zelfs echter het lijdend onderwerp van de welbekende ‘juice’.

‘Vunzig afspraakje’

Er verscheen afgelopen weekend namelijk een video op Tiktok van twee dames die een ietwat hitsige Jan Roos, in het dagelijkse leven natuurlijk gewoon brave huisvader, naar Groningen zouden hebben laten komen, voor een vunzig afspraakje met de twee blondines. Helaas voor Jan bleek hij in een val te zijn getrapt, en moest hij met ongedane zaken weer rechtsomkeert maken, zo beweren de dames in de video. Dit bleek echter pas het begin.

Vieze berichtjes

Juicechannel deelde de Tiktok-video van de twee dames, waarop er al snel een beerput open ging. Ome Roos blijkt namelijk veel vaker op zoek te gaan naar stiekeme afspraakjes met onbekende jonge dames, en is daarbij niet te beroerd om vieze berichtjes en het een en ander aan visueel materiaal van zichzelf mee te sturen. Foei Jan!

Check de video en de vunzige berichtjes die Jan Roos naar jonge dames stuurt hieronder:

jan roos
jan roos
jan roos
jan roos

Bron en beeld: Instagram Juicechannel, Jan Roos

You May Also Like