Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beelden verschenen van vreemdgaande Nicol Kremers: “Met een Duitser!”

vreemdgaande nicol kremers

Hoewel alles volgens de officiële verklaringen koek en ei is tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, gaan er hardnekkige geruchten rond dat het flink mis is tussen de twee. Op beelden die in handen vielen van Roddelpraat is te zien hoe Nicolleke vreemdgaat.

In neus gebeten

De afgelopen tijd komt het Massa is Kassa-koppel vooral negatief in het nieuws, vooral toen onlangs bekend werd dat Peter Nicol tijdens een ‘incident in de privésfeer‘ zou hebben mishandeld, waarbij hij haar onder meer in haar billen en neus zou hebben gebeten. De reden hiervoor zou wel eens kunnen zijn dat Nicolleke graag ‘buiten de deur eet’. Zo ging er eerder al een foto rond van Nicol die met een andere man aan het zoenen was, maar dit werd door Peter en Nicol afgedaan als een ‘grapje’.

Tongworstelen met een Duitser

De nieuwste video van Roddelpraat lijkt de vreemdgaangeruchten echter wel degelijk te bevestigen. In de video op het Youtube-juicekanaal van Jan Roos en Dennis Schouten is te zien hoe Nicol gezellig aan het tongworstelen is met een onbekende. Afgaande op nummerplaten van de peperdure Audi die er achter het stel te zien is, zou het daarbij gaan om een Duitser. We zijn al benieuwd hoe Nicol dit gaat uitleggen. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Check de beelden van de vreemdgaande Nicol Kremers hier vanaf minuut 21:37:

Bron en beeld: Youtube Roddelpraat, Instagram Peter Gillis

You May Also Like