Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beelden van opengeritst schaatspak Jutta Leerdam gaat knetterviral: 27 miljoen views!

jutta leerdam

Jutta Leerdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé schaatskoningin van ons land, die de ene medaille na de andere bij elkaar schaatst. Toch zijn haar schaatskwaliteiten niet de enige reden dat de Zuid Hollandse internationale bekendheid geniet, zo blijkt wel uit een video die maar liefst 27 miljoen views wist te scoren.

Opvallende sportmomenten

De 24-jarige Jutta heeft een Instagramkanaal met ruim vier miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op fijne foto’s en video’s. De video die nu flink viral gaat, werd echter gepost door het Youtubekanaal FS United. Hierin is Jutta te zien die net haar race tegen Femke Kok heeft gewonnen, en haar schaatspak heeft opengeritst om de boel even goed te luchten. Ondanks dat het om een compilatievideo met opvallende sportmomenten gaat, is de thumbnail gebruikt van Jutta, wat vermoedelijk een grote bijdrage heeft gehad aan de 27 miljoen views. Sommige mensen denken dat de beelden lichtelijk bewerkt zijn, maar wat geeft het…

Check de video van Jutta Leerdam met opengeritst schaatspak die knetterviral gaat hier (vanaf 4:50):

Sponsordeals

Jutta verdient de kost tegenwoordig niet alleen meer met schaatsen, maar ook met het sluiten van verschillende sponsordeals. Zo is ze onlangs een samenwerking aangegaan met een bekende supplementen verkoper en maakt nu regelmatig video’s voor hen.

Check ook: Jutta Leerdam toont wat er onder haar schaatspak zit – SGXL.NL

Bron en beeld: Youtube FS United

You May Also Like