Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Beelden opgedoken van zoenende Nicol en ‘nieuwe vriend’: ‘Villa ingeruild voor kapsalon’

nicol nieuwe vriend

Lange tijd probeerden Peter Gillis en Nicol Kremers de schijn op te houden dat alles koek en ei was tussen de twee. Inmiddels lijkt Nicolleke echter niet eens meer haar best te doen om verborgen te houden dat de relatie voorbij is. Zo zijn er nu zelfs beelden opgedoken waarop Nicol zoenend te zien is met haar ‘nieuwe vriend’, ene Mike.

Nieuwe vriend

De afgelopen maanden deden er al verschillende geruchten de ronde dat Nicol Kremers het iets te gezellig zou hebben met andere mannen. Afgelopen weekend zou ze opnieuw gespot zijn met een andere man, in een restaurant in Bergambacht. Deze keer zou het gaan om ene Mike, die een barbershop in Schoonhoven heeft. Al snel doken er beelden op bij de juicekanalen en sommigen spraken al over Nicol’s ‘nieuwe vriend’.

Luxe villa ingeruild

Nieuw verschenen beelden, die Reality.fbi in handen kreeg, lijkt dit ook bevestigt te worden. Hierop is namelijk duidelijk te zien hoe Nicol en deze Mike staan te zoenen. De anonieme bron schrijft erbij: “Peter is foxwild want Nicol is vreemdgegaan met Barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer tussen de twee en zijn ze uit elkaar gegaan, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld omdat ze hun programma nog draaien.” Volgens de bron woont Nicolleke tegenwoordig dan ook niet meer bij Peter in huis. “Ze heeft haar luxe villa ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike.”

Check de beelden van de zoenende Nicol en haar ‘nieuwe vriend’ hier:

Bron en beeld: Reality.fbi

You May Also Like