De Beef Wellington kan er op elk moment wel bij ons in. Het gerecht is perfect voor feestdagen, zoals Kerst of Pasen, maar is ook leuk om zelf in een random weekend te maken. Maar nu zijn er kapers op de kust die onze #1 vleesgerecht van de tafel gaan schuiven. Maak kennis met de Frikandellington!
Beef Wellington versus de Frikandellington
Als Nederlander zijn we natuurlijk ook fan van de frikandel. Nu wil het lot dat de Beef Wellington en de frikandel samengevoegd misschien wel de beste combinatie ooit is. Timo de Beurs, van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam, probeerde deze combinatie uit. Spoiler alert: die is inderdaad fan-tas-tisch!
De Frikandellington
Timo de Beurs zegt er het volgende over: “Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op FoodTube, gaat de patron cuisinier van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam nog een stap verder: de Frikandellington.” In deze video laat hij zien hoe hij de frikandellington maakt. De twee belangrijkste ingrediënten zijn natuurlijk de frikandel en korstdeeg.
You must be logged in to post a comment Login