Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Bedrijf komt met chips die naar vrouwelijk geslachtsdeel smaakt

chips

Elke keer, echt, elke keer wanneer we denken alles te hebben gezien wat we moeten zien komen we zaken zoals dit tegen. Wat precies, you may ask.  Ehum… Een chipsbedrijf maak namelijk chips voor ‘seks-hongerige 30-ers’ die smaakt naar het doosje van de vrouw. Jep, je leest het goed.

chips

Het bedrijf

Het bedrijf die deze chips produceert is Chazz gevestigd in Litouwen. Chazz geeft aan: “Na het proeven ervan zul je je wildste liefdesavonturen herinneren, je eerste echte liefde, en misschien zelfs je orale maagdelijkheid verliezen”. De vraag die in velen van ons op komt is dan, waarom? Het bedrijf heeft dan ook een verklaring. “Onze nieuwe chipssmaak is geïnspireerd op een generatiebrede seksdroogte onder millennials, die de voorkeur geven aan het bekijken van sociale media boven pret onder de lakens. Volgens onderzoeksgegevens van de afgelopen jaren over de hele wereld hebben millennials drie keer minder seks dan hun ouders op dezelfde leeftijd. Het is ongelooflijk dat iemand kiest voor sociale media in plaats van live communicatie, dating en echte seks.”

9 euro per zak

Het is wel vermeldenswaard dat de onderzoeken waarnaar Chazz verwijst, andere studies tegenspraken. Want in die studies werd gesteld dat millennials betere en meer ‘freaky’ seks hebben dan vorige generaties. Maar ja, Chazz stoorde zich absoluut niet hieraan, want de chips moest gemaakt worden. Voor het doosje … we bedoelen een zakje chips, betaal je zo’n 9 euro. ‘Verlies je maagdelijkheid met Chazz’ staat er op het zakje. Om de chips te kunnen maken moest men ook weten waarnaar het doosje smaakte dat deden ze door de vijf moedigste mannen zowel vrouwen op het veld te sturen.  Uiteindelijk werden de resultaten bij elkaar gebracht en daar heb je hem dan. Chips die smaakt naar het doosje van de vrouw. Proef je het binnenkort?

Bron: Clint  
Beeld: Pexels

You May Also Like