Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bayern München-aankoop Daley Blind koopt waanzinnige nieuwe villa bij Amsterdam

Afgelopen week werd bekend dat Ajax het contract van Daley Blind heeft ontbonden en hij een prachtige transfer maakt naar de Duitse topclub Bayern München. Dit is echter niet het enige beslissing die hij onlangs nam, want ook kocht de voetballer deze waanzinnig villa bij Amsterdam!

Succesvolle carrière

Daley Blind was de laatste tijd bij Ajax niet meer onomstreden. Volgens veel fans van de club zou hij te traag zijn geworden. Waar we wel helemaal zeker van zijn is dat Daley een succesvolle carrière heeft, waardoor hij zichzelf zeker multi-miljonair mag noemen. Hij investeert zijn geld vooral in onroerend goed, niet slecht dus. In Badhoevedorp kocht hij deze waanzinnige villa voor 1.950.000 euro.

De villa

De villa ligt in de buurt het centrum van Badhoevedorp, het voordeel hiervan is dat je na een paar minuten rijden de snelweg bereikt, maar ook ligt het niet ver van Schiphol. Verder heeft de villa een woonoppervlakte van 508 vierkante meter. De international heeft de villa bovendien van binnen een fikse opknapbeurt gegeven. Als we een telling doen dan heeft Daley intussen vijf panden, helemaal niet slecht!

villa Daley Blind
villa Daley Blind
villa Daley Blind

Bron & beeld: bekendeburen

You May Also Like