Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Basketbal-zusjes Hanna en Haley Cavinder zijn een ware hit op Instagram

Hanna en Haley Cavinder

Als je basketbal maar een sport vind die ze aan de andere kant van d grote plas vooral spelen, zal je na het lezen van dit artikel misschien wel ineens van gedachten veranderd zijn. Want vandaag hebben we de tweeling Hanna en Haley Cavinder, die niet alleen punten scoort op het basketbalveld, maar ook op Instagram. En daar verdienen ze een fortuin mee.

De succesvolle zusjes Hanna en Haley Cavinder

Hanna en Haley Cavinder wonen in de Verenigde Staten en spelen voor de Miami Hurricanes. Ondanks dat ze pas 21 jaar oud zijn, hebben de twee blondines samen een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Het zijn allebei aanstormende talenten, beiden spelen in de college league en zijn daar erg succesvol. De prestaties van het duo zijn niet onopgemerkt gebleven, aangezien ze al zijn gescout door WNBA, de vrouwelijke tegenhanger van de NBA.

Hanna en Haley Cavinder
Beeld: Instagram

Ook succesvol op social media

De zussen zijn niet alleen succesvol op het veld, maar ook erg populair op sociale media. We kunnen oprecht zeggen dat ze er absoluut prachtig uitzien en dat je het resultaat van veel beweging kunt zien aan hun goed getrainde lichamen. Ze hebben maar liefst honderdduizenden volgers op Instagram en 4,1 miljoen volgers op TikTok. Bekijk hieronder enkele foto’s van het prachtige en talentvolle duo.

Check ook: Zeeuwse zusjes zorgen voor rode oortjes met hete Insta-foto’s – SGXL.NL

Bron: manly.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like