Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bas Smits’ ‘Amsterdamse Winterparadijs’ exposed: ‘Personeel schrijft zelf reviews’

bas smit Winterparadijs

De evenementen die Bas Smit organiseert blijken nog niet altijd een doorslaand succes, zo ook het Amsterdamse Winterparadijs dat van 15 december tot en met 1 januari in de RAI werd gehouden. De reviews op Google vertellen je echter wat anders, dan de bezoekers. Maar daarvoor is een reden, zo ontdekte Reality.fbi.

bas smit Winterparadijs
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Afschuwelijke ervaring

Afgelopen zomer organiseerde Bas Smit al het evenement ‘The Best of Amsterdamse Zomer’, in het Olympisch stadion. Bezoekers klaagden vervolgens steen en been, met name over de enorme wachtrijen en de absurd hoge drankprijzen. De reacties op Het Amsterdamse Winterparadijs waren al niet veel beter. Mensen klaagden over de prijs, drukte en de beveiliging. Zo schreef iemand: “Afschuwelijke ervaring met de beveiliging, die overduidelijk niet weet hoe je situaties moet deëscaleren. In plaats van rustig blijven lopen ze te schreeuwen en bezoekers te duwen. Voelde mij totaal onveilig”, en een ander: “Voor 130 euro aan tickets gekocht om vervolgens erachter te komen dat iemand van de groep niet binnen mag komen met een joggingbroek”.

Reviews verwijderd

Volgens Bas Smit zelf was het evenement echter, net als afgelopen zomer, een groot succes en ook veel Google reviews waren enthousiast. Hier is echter een verklaring voor. Reality.fbi ontdekte dat veel negatieve reviews werden verwijderd. Het juicekanaal schrijft: “Van de honderden (1, 2 sterren) reviews op 27 december, zijn er op dit moment nog maar 95 over, waarvan een aantal 5 sterren reviews onze aandacht trekken.”

Positieve reviews van personeel

Het wordt echter nog gênanter. Onderzoek wees uit dat veel van de positieve reviews werden geschreven door personeel van het evenement. “Super leuke activiteiten en veel te doen voor jong en oud. Echt top!”, schrijft een dame, wiens LinkedIn-profiel laat zien dat ze bij 4PM Entertainment werkt, een bedrijf dat voor het evenement werkte. Een ander personeelslid schrijft: “Wat een mega event! Geweldige dag gehad.”

bas smit Winterparadijs
bas smit Winterparadijs

Bron en beeld: Reality.fbi, Ditjesendatjes


You May Also Like