Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Barvrouw filmt opdringerige klant die haar wil naar zijn hotelkamer wil meenemen

opdringerige mannen

Voor veel vrouwen is het waarschijnlijk (helaas) de realiteit: opdringerige mannen die niet weten van ophouden. Voor een groot deel van de samenleving is dat een ver-van-mijn-bed-show, maar door video’s als deze worden we weer met ons neus op de feiten gedrukt.

opdringerige mannen
Lastig vallen

In de video in kwestie is te zien hoe barvrouw Kayla meerdere keren wordt lastig gevallen door een klant. Zelfs wanneer ze aangeeft dat hij moet stoppen én dat ze een relatie heeft, houdt hij niet op. Je zou zeggen dat ‘nee’ ‘nee’ is, maar daar moet deze klant niks van weten.

Rechten 

De reden van de klant dat hij niet wil ophouden? Hij heeft al heel veel fooi gegeven en vindt dat hij ‘recht’ op Kayla heeft om mee te nemen naar zijn hotelkamer voor een hete nacht. Volgens hem leek ze op een ‘vrouw die daar zin in had’.

Steun

Kayla was er alles behalve gecharmeerd van en geeft aan dat ze zich seksueel aangevallen voelde en walgde van de man. De video ging viral en een groot deel schaart zich achter de mening gvan Kayla. Sommige mensen vinden ook dat barvrouwen zulke gesprekken vaak uitlokken, omdat ze zich sexy kleden om extra veel fooien te krijgen. En laat het in die gedachtengang nou net fout gaan. Bekijk de video hieronder:
 

@kaylagovernor

Incase anyone was wondering what women have to deal with while bartending… ##fyp ##bartending

original sound – Kayla Governor

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like