Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Barbie gaat weer voor een maatje meer

barbie

Het eerste seizoen van het legendarische RTL-programma Oh, Oh Cherso is alweer tien jaar geleden. De enige waar we nog met regelmaat van horen is Bibi (Kaboutertje) en Samantha (Barbie). Vooral over de laatste persoon wordt veel geschreven. Nu is het weer raak!

Eigendom van

Nog niet heel lang geleden overleed haar vriend Gelmore. Allebei hadden ze een tatoeage laten zetten van elkaar. Barbie met koeienletters ‘eigendom van Gelmore’ op haar borst en hij ‘eigendom van Samantha’ in zijn nek. Smaken verschillen zullen we maar zeggen. 

Lipfillers

Slecht enkelen weken later vond ze haar huidige grote liefde. Wie de gelukkige is weten we nog niet, maar dat kan vast niet lang duren. In de tussentijd is Barbie druk bezig om een perfect uiterlijk te krijgen. Ze is ook niet zo vies van een fillertje hier en daar. Ze is onlangs weer in de weer geweest met haar lippen. Je zou zeggen dat ze nu de perfecte grootte heeft, maar ze vindt zelf van niet. Ze heeft een bezoekje gepleegd bij haar favoriete schoonheidssalon.
 

Gelukkig

We hebben het gezegd en we blijven het zeggen: als Samantha maar gelukkig is! En dat is ook wel aan het nieuwe schilderij van haar en haar nieuwe vlam dat ze onlangs lieten maken te zien. 
 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like