Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Barbie en vriend zetten bizarre video online: ‘Lekker wap avondje’

barbie vriend

Als je de naam Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, online voorbij ziet komen, dan weet je eigenlijk al dat het weer foute boel is. Ook nu lijkt het weer raak te zijn. Zaterdagnacht verscheen er een video online waarop te zien is hoe de gevallen realityster en haar vriend weer flink aan de verboden middelen hebben gezeten.

barbie vriend

Huis van plezier

Sinds haar deelname aan Oh Oh Cherso en daaropvolgende realityseries, komt Barbie eigenlijk alleen nog maar in het nieuws over foute vriendjes, kinderbescherming, drugsgebruik en andere dubieuze zaken. Zo kwam Youtubeserie Roddelpraat eind vorig met het verhaal naar buiten van iemand die Barbie via een 18+ website was tegengekomen in een ‘huis van plezier‘, waar ze met een zwarte pruik op haar ‘diensten’ zou hebben aangeboden. Samantha zelf ontkende natuurlijk stellig dat zij dit was geweest, maar later bekende ze dat ze door de politie was ‘bevrijd’ uit een bordeel, waar ze tegen haar zin in werkzaam zou zijn geweest. Vervolgens zou ze weer eens in een kliniek zijn opgenomen, en had ze haar leven natuurlijk weer gebeterd.

Lekker wap avondje

Uit de nieuwe beelden wordt duidelijk dat er weinig veranderd is. De moeder van drie is, na een lange lijst van fout vriendjes, tegenwoordig samen met ene Robbie. Afgelopen weekend bouwde de twee duidelijk een feestje waarbij er volop gesnoept werd van de verboden middelen, zo valt ook veel mensen op. Zo reageert iemand met “Nog steeds niet op het juiste pad? Die zal het ook nooit leren mijn god! Vraag me af waar haar kindje is 🤷🏻‍♀️”, en een ander: “Lekker wap avondje hebben ze.”

Check de video van het ‘wap avondje’ van Barbie en haar vriend hier:

Bron en beeld: Instagram Al.het.moois

You May Also Like