Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Balenciaga brengt vuilniszakken van €1.750 per stuk uit

vuilniszak

Heb jij zelfs met alle prijsstijgingen nog steeds genoeg geld over? Dan kun je Balenciaga op je blote knietjes bedanken, want je hebt door het merk eindelijk een reden om je geld uit te geven. Balenciaga brengt namelijk vuilniszakken uit waar een duur prijskaartje aan hangt.

Balenciaga

Creatief directeur van Balenciaga Demna Gvasalia heeft vast geld te veel, anders kun je dit nieuwe product van het merk niet verzinnen. Het nieuwe product is namelijk vuilniszakken waar je 1.750 euro voor moet neerleggen. Hiervoor krijg je niet 1 miljoen vuilniszakken, maar krijg je er één. Ja, echt waar.

Vuilniszakken

De zakken zijn dan wel niet van plastic gemaakt, maar van deze zakken zijn van kalfsleer en heeft 4 verschillende varianten: zwart, blauw, geel en wit. Mocht je binnenkort je 18-jarige buurjongen continu met een vuilniszak rondlopen, weet dan dat hij niet enorm veel afval heeft, maar dat dat tegenwoordig de mode is (en dat hij waarschijnlijk een shady baan heeft, maar dat terzijde). Zo kun je de dure vuilniszakken spotten:

Bron & beeld: Balenciaga

You May Also Like