Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Baba Vanga’s voorspellingen voor 2023: Van buitenaardse aanval tot zonne-tsunami 

baba vanga voorspellingen 2023

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van Baba Vanga’s beroemde voorspellingen. De Bulgaarse mystica en kruidendokter, die als kind blind werd, heeft internationale faam verworven vanwege haar vermogen om, zoals velen beweren, nauwkeurig de loop der gebeurtenissen te voorspellen. Dit zijn Baba Vanga’s voorspellingen voor 2023.

Baba Vanga's voorspellingen voor 2023
Foto embedded van Sport.es

“Nostradamus van de Balkan”  

Baba Vanga, vaak de “Nostradamus van de Balkan” genoemd, staat bekend om haar voorspellingen die uitkwamen, zoals de kernramp in Tsjernobyl, de dood van prinses Diana en de val van de Sovjet-Unie. Ondanks het feit dat zij in 1996 is overleden, blijven haar voorspellingen regelmatig aandacht krijgen in de media. Haar voorspellingen voor het nieuwe jaar zullen je ruggengraat doen tintelen, en als je dacht dat de laatste jaren slecht waren, dan voorspelde Baba Vanga dat 2023 nog veel slechter gaat worden. Laten we eerst eens kijken naar Baba Vanga’s eerdere accurate voorspellingen die juist bleken te zijn. 

Voorspellingen van Baba Vanga die zijn uitgekomen 

Tijdens haar leven stelden veel mensen hun vertrouwen in Baba Vanga en haar vermeende vermogens. Zoals gemeld door The Mirror, wordt ook aangenomen dat Leonid Brezhnev, leider van de Sovjet-Unie, gebruik heeft gemaakt van haar diensten. In 1989 zou Baba Vanga de volgende voorspellingen hebben gedaan: “De Amerikaanse broeders zullen vallen nadat ze zijn aangevallen door de stalen vogels. De wolven zullen huilen in een bosje, en onschuldig bloed zal gutsen.” Sommige anderen dachten dat de 9/11 voorspelling was uitgekomen, toen twee vliegtuigen, of “stalen vogels”, neerstortten in de Twin Towers in New York City.

De Bulgaarse helderziende zou de tragische gebeurtenis hebben voorspeld dat de Russische stad Koersk “onder water zou komen te staan en dat de hele wereld erom zou huilen”. Als gevolg van het zinken van een onderzeeër nabij een Russische stad in augustus 2000 verloren in totaal 188 personen het leven.

Vangelia Pandeva Dimitrova, beter bekend als Baba Vanga, voorspelde in 2007 dat Europa tegen 2017 zou “ophouden te bestaan”. Hoewel Europa in zijn fysieke vorm nog steeds bestaat, vroegen sommigen zich af of de helderziende het Brexit-referendum, dat slechts een jaar eerder plaatsvond, had voorzien. Ondanks dat Vanga in 1996 overleed, zou ze de verkiezing van Barack Obama tot president van de Verenigde Staten in 2008 hebben voorspeld, wat twaalf jaar na haar dood gebeurde. Hoewel de helderziende voorspelde dat de 44e Amerikaanse president zwart zou zijn, voorspelde ze ook dat hij de laatste president ooit zou zijn. 

Baba Vanga’s voorspellingen voor 2023 

Biowapen tests 

Volgens Baba Vanga’s voorspellingen voor 2023 zou een grote natie proeven doen met biowapens. Voor alle duidelijkheid, geen van deze voorspellingen zijn geverifieerd. De baan van de Aarde zou volgens een andere populaire voorspelling in 2023 veranderen, en een wereldwijde kernramp zou de oorzaak kunnen zijn van deze enorme verschuiving. 

Zonnestorm 

Volgens Baba Vanga zullen we in 2023 een zonnestorm meemaken met destructieve gevolgen die gelijk zijn aan die van miljarden kernbommen. Dit kan leiden tot stroomuitval en communicatiestoringen. 

Laboratoriumkinderen  

Baba Vanga voorspelde de opkomst van laboratoriumkinderen. Dit suggereert dat ouders de mogelijkheid hebben om de fysieke kenmerken van hun kinderen, zoals haar- en oogkleur, te veranderen voordat ze geboren worden. Toeval of niet, maar dit verscheen er onlangs in het nieuws: Wetenschapper onthult griezelig concept van menselijke boerderijen met geboortepods (sgxl.nl)

Beeld: Pexels

Het valt nog te bezien of een van Baba Vanga’s voorspellingen in 2023 zal uitkomen.

Check ook: Dit zijn de angstaanjagende voorspellingen van Nostradamus voor 2023 (sgxl.nl)

Bron: geekreporter.com

Beeld: Twitter & Pexels

You May Also Like