Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Baba Vanga’s voorspellingen voor 2022 komen langzaam maar zeker uit…

Vangelija Pandeva Goesjtsjerova, beter bekend als Baba Vanga, was een blinde mysticus, helderziende en kruidengeneeskundige van Bulgaarse komaf. Een aantal van Baba Vanga’s voorspellingen voor 2022 zijn zojuist uitgekomen… Waarschijnlijk zal het niet de laatste zijn!

Baba Vanga

Baba Vanga staat bekend om haar voorspellingen. Ze claimt de gave te hebben toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Er wordt gezegd dat Baba Vanga haar gave ontwikkelde nadat ze op 12-jarige leeftijd haar gezichtsvermogen verloor in een gigantische storm. Toen ze in 1996 stierf, liet ze voorspellingen na voor elk jaar tot 5079.

Baba Vanga’s voorspellingen komen uit

Baba Vanga voorspelde onder andere de dood van Prinses Diana, 9/11, en Barak Obama’s presidentschap. Maar wat voorspelde voor 2022? We hebben het even op een rijtje voor je gezet en de kans is groot dat nummer 1 en 2 je angstaanjagend bekend in de oren zullen klinken. De oostkust van Australië had eerder dit jaar al te maken met overstromingen, en de droogte door het warme weer zorgt momenteel voor problemen in Europa. Gaan we nummer 3 tot en met 6 dit jaar ook nog meemaken..?

1. Delen van Azië en Australië zouden getroffen worden door hevige overstromingen;
2. Grote steden zullen getroffen worden door een droogte, gevolgd door enorme watertekorten;
3. Een nieuwe pandemie zal plaatsvinden in Siberië nadat onderzoekers een dodelijk virus ontdekken;
4. Hongersnood in India met temperatuurdalingen;
5. Buitenaardse wezens zullen arriveren ‘door een asteroïde’;
6. Een virtual reality zal ons leven overnemen.

Bron: Clint.be
Beeld: Youtube Fact Verse

You May Also Like