Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ayse (26) deelt haar unieke liefdesverhaal: “Intiem zijn via Zoom”

Ayse (26) en de 24-jarige Amerikaan Darrin zijn al drie jaar samen, maar hebben elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet. Het stel is online getrouwd en onderhoudt hun intieme relatie via Zoom. In een exclusief interview met Closer Online vertelt Ayse meer over haar bijzondere situatie…

Penvrienden

In een interview met Closer Online deelt Ayse haar verhaal over haar online romance. Na een zevenjarige relatie was Ayse twee jaar single en voelde zich eenzaam tijdens de pandemie. Na het zien van een Facebook-advertentie voor een penvriendpagina besloot Ayse mee te doen en raakte ze aan de praat met de Amerikaanse Kenda, die een zoon van Ayse’s leeftijd had genaamd Darrin. Na het uitwisselen van berichten en het ontdekken van hun gemeenschappelijke interesses, spraken ze elkaar al snel voor het eerst aan de telefoon en voelden ze meteen een klik. Na twee weken vertelde Darrin Ayse dat hij van haar hield en vroeg haar mee uit. Ayse was aanvankelijk bezorgd over de afstand, maar de aantrekkingskracht tussen hen was te sterk om te negeren.

Virtuele dates

“We hebben regelmatig virtuele dates en delen pizza, en hoewel we elkaar nog nooit hebben ontmoet, hebben we wel intiem contact via Zoom. Als we afscheid nemen, kussen we het scherm,” zegt Ayse. Na acht maanden dagelijks contact en samen in slaap vallen aan de telefoon om dicht bij elkaar te zijn, vroeg Darrin Ayse ten huwelijk. “Darrin ging op één knie zitten en haalde een prachtige ring uit zijn zak. Hij vroeg zelfs mijn vader om toestemming en vroeg advies aan mijn zus voor de ring. Mijn ouders hadden eerst hun twijfels, omdat we elkaar nog nooit hadden ontmoet, maar ze zagen hoe gelukkig ik was en leerden hem ook kennen. Uiteindelijk waren ze blij voor ons.”

Check ook: 54 jarige man heeft een relatie met een pop!

Bron: Trendnieuws
Beeld: Pexels

You May Also Like