Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Awkward: BN’er in LLDL wordt niet herkend door date: ‘Je kent me nergens van?!’

BN'er LLDL

In 2018 deed Karin mee aan het programma Ik Vertrek, waarin ze als de helft van ‘De Scheetjes’ met haar man Hans een minigolfbaan op Bonaire begon. Volgens Karin valt ze dan ook volledig in de categorie BN’ers. Karin keek dan ook nogal vreemd op toen haar date in Lang Leve de Liefde, waarin ze nu te zien is, geen idee bleek te hebben wie ze is.

Geen flauw idee

De droom op Bonaire bleek toch niet zo uit te pakken als gehoopt, en twee jaar geleden pakte Karin haar koffers en keerde terug naar Nederland, tot grote schrik van Hans. “Ze heeft besloten om nooit meer terug te komen en mij hier gewoon in de steek te laten met alles.” Via Lang Leve de Liefde probeert Karin nu nieuwe liefde te vinden, en dat moet toch niet moeilijk zijn wanneer mensen je al van tv kennen. Althans, zo dacht Karin. Haar date blijkt echter geen flauw idee te hebben wie ze is, tot ongeloof van Karin.

Omhooggevallen keutel

In de reacties op het fragment op de LLDL- Facebookpagina gaan mensen dan ook stuk. Zo schrijft ene Marjolein: “Alsof heel Nederland Ik vertrek kijkt🤣😂….. vrouwke, ik ken je ook niet 🤪“, en Arjen: Ja, want heel Nederland heeft naar “Ik Vertrek” zitten kijken… Domme omhooggevallen geboetseerde keutel…”

Check het fragment uit LLDL waarin de bekende Nederlander niet herkend wordt hier:

Check ook: Awkward.. Dame in LLDL herkend date niet: ‘Ik ben een bekende Nederlander’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like