Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Automobiliste wordt gelanceerd nadat ze oplegger op snelweg over het hoofd ziet

Beeld: Law & Crime Network / YouTube

Een automobiliste uit Florida raakte gewond nadat haar auto werd gelanceerd nadat ze de laadklep van een sleepwagen was opgereden. Dit absurde ongeval werd vastgelegd op de lichaamscamera van een politieagent.

Een heel eigenaardig ongeval deed zich voor op een snelweg in Georgia. Een vrachtwagen die geparkeerd stond met zijn noodlichten aan, werd aangereden door een personenauto. Volgens het rapport van de straatpatrouille stond de vrachtwagen klaar om een wrak te vervoeren. De personenauto, een Nissan Altima 2014, werd bestuurd door een 22-jarige vrouw.

Momentopname

Een officier die ter plaatse was legde dit alles vast door zijn lichaamscamera video. Op de video is duidelijk te zien hoe de auto over een sleepwagen helling ongeveer 36.5 meter omhoog sprong om hierna een andere auto op de snelweg te raken. Geïdentificeerd is dat de maximumsnelheid 104 km/u moest zijn geweest.

Beeld: YouTube Law & Crime

Twee verongelukt

De jonge vrouw is met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Haar toestand is niet meteen duidelijk. Ook de tweede bestuurder die werd aangereden is overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk hieronder de video van dit ongeval.

Beeld: YouTube Law & Crime

Bron: 9gagnews

You May Also Like