Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Automobilist geeft auto een kus en rijdt door

Het kan iedereen overkomen: schade aan je geparkeerde auto waarbij de dader onbekend is. Op wie moet je dan de schade verhalen? Beetje sneu om bewust weg te rijden als je een andere auto hebt aangereden. Dus wat doe je dan? Precies, een oproep plaatsen op facebook!

Bumper kus

Deze persoon reed op 29 december op de Bart van Slobbestraat 6 naar achteren en botste tegen een auto aan. Helaas komt het nog te vaak voor dat er geen brief wordt achtergelaten met een telefoonnummer. Zoals dit keer weer het geval was. Dus werden deze beelden op facebook geplaatst met de oproep dat de ‘dader’ zich kan melden en het ongeluk via de verzekering kan worden opgelost.

Normaal gesproken stap je uit om het ongelukje te regelen door in het invullen van papieren voor de verzekering. Aangezien de dader gewoon weg is gereden staat er een oproep op facebook met het volgende bericht: “Zou jij je AUB willen melden? Je reed wellicht perongeluk tegen een auto aan van onze collega. Je bent misschien vergeten uit te stappen om je even te melden. Helaas voor jou hebben wij wel camera beelden. Dus meld je aub. Kenteken staat erop anders word er helaas aangifte gedaan.. maar wij zijn de beroerdste niet dus we kunnen het oplossen via de verzekering. Locatie: Bart van Slobbestraat 6 Eygelshoven”

Bumperschade

Bumpers zijn uitgevonden om je auto te beschermen tegen grotere schade. Voor- en achterbumpers vangen vaak de eerste klap op tijdens een ongeval. Hierdoor is bumperschade de meest voorkomende autoschade die er bestaat. Door het opvangen van de schade tijdens een ongeluk kan uw bumper scheuren of flinke deuken of krassen krijgen.

Bron en Beeld: dailybuzz

You May Also Like