Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Tijdreiziger’ doet een bijzondere onthulling

Een zelfverklaarde tijdreiziger die eerder verrassend nauwkeurige voorspellingen heeft gedaan, zegt dat ‘er geen overwinning is’ met kunstmatige intelligentie en dat het ons allemaal in de toekomst zou kunnen doden.

Artificial Intelligence

Een tijdreiziger die eerder geld verdiende met zijn voorspellingen, zegt dat het bouwen van “Artificial Intelligence” geen goed resultaat oplevert.

Drew Curtis, oprichter van nieuwssite Fark, staat bekend om een virale tweet die hij in 2015 plaatste waarin hij zei: “Ik ben een tijdreiziger uit 2020. Geniet van 2016 – het is een tijdje zo goed als maar kan.”

Hoewel hij zegt dat de voorspelling een ‘compleet ongeluk’ was, retweette hij de post in 2020 tijdens de COVID-19-pandemie, wat suggereert dat hij er vijf jaar eerder niet ver naast zat.

Nu heeft Curtis gezegd dat AI nergens toe zal leiden wat goed is voor de mensheid en dat het ons allemaal zou kunnen doden.

Niet de enige tijdreiziger

Curtis is niet de enige tijdreiziger die angstaanjagende voorspellingen doet over de jaren 2020. De zelfbenoemde tijdreiziger Al Bielek zei dat hij werd getransporteerd naar het jaar 2025, waarin een apocalyptische nucleaire oorlog begint.

Bielek zei dat hij deel uitmaakte van een reeks uiterst geheime tests tijdens de Tweede Wereldoorlog om een tijdreismachine te maken. Hij zei dat hij ook het jaar 2137 bezocht, waar hij vliegende megasteden en futuristische technologie zag. Bielek stierf in 2011 na een ‘ongrijpbaar’ bestaan.

Bron: Dailystar
Beeld: drewcurtis/Instagram

You May Also Like