Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Autodieven stelen 6 Dodge Challengers in 45 seconden

Autodieven stelen
Beeld: YouTube

Je hebt weleens over dieven gehoord die echt supersnel waren in het stelen. Maar deze dieven in de video in dit artikel overtreffen wel iedere supersnelle dief: ze stalen namelijk 6 dure sportwagens (Dodge Challenger Hellcats) binnen 45 seconden. Ja! In 45 seconden!!!

Dieven

De camerabeelden zijn opgenomen bij een Dodge-dealer in Somerset, Kentucky. De eigenaar vertelt dat de dieven ’s nachts via de achterdeur naar binnen waren geslopen. Ze hadden een goed beeld van de werking van het beveiligingssysteem en wisten de autosleutels uit een kluis op kantoor te halen. Hierna reden ze de auto’s, ter waarde van 90.000 euro per stuk, de showroom uit.

Autodieven stelen

Niet ver

“Eens ze het stille alarm hadden geactiveerd, hadden ze precies 60 seconden de tijd eer de sirenes in werking zouden treden. Maar ze waren 20 seconden weg eer het alarm volledig afging. De responstijd van de politie was drie minuten dus deze criminelen waren zeer goed voorbereid”, vertelde de eigenaar aan de lokale nieuwszender. Hij mag van geluk spreken dat inmiddels vijf van de auto’s geborgen zijn. De dieven waren zeker snel, maar niet slim. De auto’s hadden namelijk geen benzine en dus kwamen ze niet ver. Zoveel moeite om niksss…

Check ook: Instagram-foto’s van de ‘Heetste dief ter wereld’ zorgen voor rode oortjes

Bron: pnws.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like