Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Auto probeert voorrang op vrachtwagen af te dwingen en verliest

vrachtwagen

Een van de aardse oerwetten is toch wel dat je nooit iemand moet uitdagen die duidelijk sterker dan jou is, want dat ga je gegarandeerd verliezen. Daar is ook deze automobilist achter, die voorrang probeerde af te dwingen op een vrachtwagen. En uiteraard verloor.

Stevige schade

De auto haalt de vrachtwagen nog snel even in, wanneer de weg van twee naar één rijstrook gaat. De chauffeur is echter niet van plan om plaats te maken voor de auto, die dat dan ook met stevige schade moet bekopen. Toch bieden de beelden ruimte voor discussie. Had de vrachtwagenchauffeur echt niet even zijn voet van het gaspedaal kunnen halen? 

Levensgevaarlijk situatie

Eerder verschenen er al beelden van de A16 richting Rotterdam, waar een automobilist en een vrachtwagen in een vergelijkbare situatie terecht kwamen. Hierbij waren de rollen echter omgedraaid. De bestuurder van de auto wilde daarbij geen ruimte maken en zorgde, met zijn gezin in de auto, voor een levensgevaarlijke situatie. Mensen kunnen dan ook maar weinig begrip opbrengen voor de automobilist. Deze beelden vind je hier.

Check de beelden van de auto die zonder succes voorrang afdwingt op een vrachtwagen hier:

Bron en beeld: Mancho.be, Youtube Viralhog

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply