Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Audi verkoopt binnenkort deze geniale elektrische tuk-tuk

Audi lanceerde onlangs een nieuwe elektrische auto, nl. de e-riksja. De auto ziet eruit als een tuk-tuk. Maar waarom zou Audi deze tuk-tuk maken? Lees verder om dat te weten te komen.

E-riksja’s voor India

Audi is op zoek naar manieren om batterijmodules weer tot leven te brengen nadat ze in elektrische voertuigen zijn gebruikt. Deze tuk-tuks hebben veel minder capaciteit nodig omdat ze zoveel kleiner zijn. Bovendien heeft Audi een fantastisch doel: Indiase vrouwen helpen. Audi heeft drie elektrische riksja’s ontwikkeld voor India, specifiek om de werkgelegenheid van vrouwen in het land te verbeteren.

Milieuvriendelijk

Audi heeft aan dat het doel van dit project is om te onderzoeken hoe batterijmodules na gebruik in een auto kunnen worden hergebruikt. Het merk werkt samen met het Duits-Indiase bedrijf Nunam. Audi zegt dat ze met meerdere van dit soort projecten bezig zijn. Er is dus hoop voor de toekomst. Er worden steeds meer accupacks vervangen, daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden. Een mooi initiatief van Audi om het milieu te helpen!

Bron & Beeld: Guys.nl

You May Also Like