Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Pinautomaat in VS geeft banktegoed en foto’s van klanten weer op een leaderboard

pinautomaat leaderboard

Een kunstcollectief uit Brooklyn heeft een unieke Pinautomaat gecreëerd in Art Basel in Miami Beach die de rekeningsaldi van mensen uitzendt zodat iedereen ze kan zien.

Pinautomaat zet foto en banksaldo op leaderboard

Het is onnodig om te zeggen dat niemand het leuk vindt dat andere mensen weten hoeveel geld ze op hun bankrekening hebben staan. Een kunstcollectief uit Brooklyn heeft echter een unieke geldautomaat gecreëerd in de Art Basel in Miami Beach die de rekeningsaldi van mensen uitzendt zodat iedereen ze kan zien. De geldautomaat rangschikt ook al zijn gebruikers door hun geldsaldo en foto op een leaderboard te tonen, meldde CNN. Hoewel we vaak leaderboards in games hebben gezien, is dit de eerste keer dat het zijn weg naar een geldautomaat heeft gevonden.

Kunstcollectief MSCHF

De outlet meldde dat de geldautomaat is ontwikkeld door het in New York gevestigde kunstcollectief MSCHF in samenwerking met Perrotin Gallery. Het rangschikt gebruikers, met foto’s gemaakt door de camera van de geldautomaat, op basis van de grootte van hun bankrekeningen, zoals de hoogste scores van een klassiek arcadespel. Zoals elke geldautomaat kunnen mensen ook geld opnemen om te gebruiken in kunstgalerijen en beurzen.

Bron: Braw

You May Also Like