Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Astrid van B&B Vol Liefde is woedend: ‘Dit gaat te ver!’

b&b vol liefde
Beeld: Videoland

Astrid is één van de kandidaten van B&B Vol Liefde die op zoek is naar haar droomman. Ze runt een B&B in het koude Oostenrijk, maar dat is niet het enige wat koud is. Ze heeft zelf namelijk volgens veel kijkers ook een koude persoonlijkheid. Met dat soort opmerkingen is Astrid nu helemaal klaar.

B&B Vol Liefde

Astrid runt een B&B in Oostenrijk en heeft twee kinderen. Inmiddels staat ze wel open voor een nieuwe man in haar leven, dus gaf ze zich op voor het programma B&B Vol Liefde. Toch hebben veel mensen hun vraagtekens bij haar deelname. Astrid zou namelijk moeite hebben met zich openstellen en zich soms koud voordoen.

Nepreview

Opzich mag je dat natuurlijk vinden, maar ene Gigi S. heeft op haar B&B een negatieve review achtergelaten: “Wat een vreselijk aparte vrouw die Astrid. Een zeer naar karakter heeft ze. Het is maar net hoe haar pet staat en in welke bui ze dan die dag is. Volgens mij kan dat niet als je een professionele onderneming runt”, luidt de review. Niet zo ’n leuke review en al helemaal niet als hij nep is.

Beeld: Shownieuws

Woest

Astrid bevestigt dat het een nepreview is van één van de kijker. Op Facebook schrijft ze het volgende: “Beste B&B-kijkers, jullie mogen alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B Vol Liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver.” In haar bericht richt ze zich nog expliciet op Gigi S.: “Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen. En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!” We vragen ons af of Gigi haar gezicht nog wel wil laten zien…

Bron: Ditjes en datjes

You May Also Like