Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Astrale projectie: Vrouw legt uit hoe je je kan uittreden en ‘het universum’ kan bezoeken

Een TikToker legt uit hoe je een uittredingservaring kunt hebben en ‘overal in het universum’ kunt gaan waar je maar wilt. Een uittreding wordt vaak beschreven als het gevoel alsof je je fysieke lichaam hebt verlaten. Er zijn veel mogelijke oorzaken, waaronder verschillende medische aandoeningen en ervaringen.

Astrale projectie

De afgelopen maanden heeft Sydney Wilson (@sj.wilson) video’s geüpload over astrale projectie. ‘Dus ik heb hier maar een paar TikToks over gezien en ik weet niet waarom, want er moeten er meer zijn, maar we moeten echt praten over astrale projectie, want iedereen zou hiervan moeten weten’, aldus Sydney .

Astrale projectie is het geloof dat we ons fysieke lichaam kunnen verlaten terwijl we slapen. Hoewel dit misschien bovennatuurlijk klinkt en alleen iets is wat je in films ziet, zijn er veel gedocumenteerde gevallen van, die eeuwen teruggaan.

Een astrale projectie houdt meestal een opzettelijke poging in om je bewustzijn vanuit je lichaam te sturen. Het verwijst meestal naar je bewustzijn dat uit je lichaam reist naar een spiritueel niveau of dimensie.

Een BLE daarentegen is meestal niet gepland. En in plaats van te reizen, zou je bewustzijn gewoon zweven of zweven boven je fysieke lichaam.

OBE’s – of in ieder geval de sensaties ervan – worden grotendeels erkend binnen de medische gemeenschap en zijn het onderwerp geweest van veel onderzoeken. Astrale projectie wordt echter beschouwd als een spirituele oefening.

Als ze deze metafysische reis uitlegt die we schijnbaar allemaal kunnen maken, voegt ze eraan toe: ‘Het is eigenlijk wanneer je ziel je lichaam verlaat en je een uittredingservaring hebt. Iedereen kan het, je hoeft alleen maar in een heel ontspannen gemoedstoestand te komen en er eigenlijk over na te denken om astraal te willen projecteren.’

Out-of-body experience (OBE)

Een out-of-body experience (OBE) is een gevoel dat je bewustzijn je lichaam verlaat. Deze afleveringen worden vaak gemeld door mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Sommigen beschrijven een BLE misschien ook als een dissociatieve episode.

Mensen ervaren hun zelfgevoel doorgaans in hun fysieke lichaam. Vanuit dit gezichtspunt bekijk je waarschijnlijk de wereld om je heen. Maar tijdens een BLE kunt u het gevoel hebben dat u buiten uzelf bent en vanuit een ander perspectief naar uw lichaam kijkt.

Bron en beeld: Braw

Check ook: Man die 20 minuten dood was, vertelt wat hij zag: “Het is je tijd nog niet” – SGXL.nl

You May Also Like