Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Aster betaalt voor leuke piercing die ze al jaren wilde, maar het gaat hilarisch mis

piercing
Beeld: TikTok

Al enkele jaren keek de 24-jarige Aster uit naar de dag dat ze moedig genoeg zou zijn om eindelijk haar gewenste piercing op de neus te laten zetten. Uiteindelijk brak die dag aan, en ze deelde zelfs de stijlvolle ketting die ze HEEL graag op de brug van haar neus wilde met haar TikTok-publiek.

Anders dan verwacht

Maar helaas bleef de Jewelry fan boos achter toen de piercing waar ze voor betaalde heel anders uitpakte. In de onthulling clip deelde Aster met de gebruikersnaam @hiisokasbungeegumm dat ze een gevangenis voor haar neus overhield, en zoals te zien was, was die inderdaad ver verwijderd van de oorspronkelijke bedoeling. In plaats van dat de ketting perfect op de brug van haar neus zat, zat hij zo los dat hij ervoor bungelde.

piercing
piercing

Gemende reacties

De clip had als onderschrift: “Ik haat alles.” En het is sindsdien meer dan 4,5 miljoen keer bekeken, waarbij velen hun medeleven deelden. Eén persoon schreef: Ik voel absoluut met je mee.” Terwijl een ander zei: “Het is als een gevangenis voor je neus.” Een derde zei: “Je zou de persoon die je dat heeft aangedaan moeten aanklagen.” Maar het bleek dat sommige mensen de alternatieve piercing verkozen boven de bedoelde piercing. Iemand merkte op: “Dat ziet er naar mijn mening beter uit dan het origineel.” Een ander zei: “Ik vind het er zo goed uitzien tho! Terwijl een derde zei: “Het is zo mooi tho!” Wij willen echter vragen: zou jij hebben gekozen voor het origineel of het alternatief van Asters piercing?

@hiisokasbabymama i hate everything #ThisCouldBeUs #NewYearNewMiO #WordsOfWisdom #struggle #whatiwantedvswhatigot #nosechain #piercingtok ♬ OG THE PASTELS – Kneely_Knight

Check ook: Moeder woedend nadat 11-jarige dochter met 10 nieuwe piercings thuiskomt na logeerpartijtje

Bron: greenlemon.me

Beeld: TikTok

You May Also Like