Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Arjen Lubach trekt zijn lolbroek aan (of uit) voor nieuw Vandaag Inside-publiek

arjen lubach

Sinds Vandaag Inside (SBS6) van de buis is verdwenen, is Arjen Lubach met zijn show (NPO) in één klap hét programma van de avond. Gisterenavond was zijn allereerste uitzending zonder de concurrent. Grote kans dus, dat sommige VI-kijkers op De Avondshow afstemden. Hij heette de nieuwe kijkers deze aflevering dan ook in stijl welkom!

Vandaag Inside

Het is natuurlijk niet zo gek dat de kijkers van Vandaag Inside op zoek gaan naar een nieuw programma om te bekijken. Of ze massaal naar De Avondshow van Arjen Lubach zijn gaan kijken? Dat weten we niet, maar een deel zal vast overgelopen zijn van SBS6 naar NPO. Daarom besteedt Arjen aan het begin van de show toch even de aandacht aan zijn nieuwe publiek: “Meteen een extra warm welkom aan alle nieuwe kijkers. Ik weet het, het is even wat anders dan Vandaag Inside, maar toch van harte welkom! Ik heb uit respect voor VI mijn broek laten zakken in de Xenos. Het is niet hetzelfde, maar je doet wat je kunt.”

Arjen Lubach

Als het later over de koffer-sjouwers van Schiphol gaat, kan Arjen zich niet bedwingen om weer een Vandaag Inside-grap te maken. Als één van de geïnterviewden zegt dat hij elke dag 1.200 koffers moet tillen, zegt Arjen: “1.200 koffers? Gaat deze man op vakantie met mijn vriendin ofzo?! (…) “Vandaag Inside-fans, deze was voor jullie!” giert Arjen.

Je begrijpt: Vandaag Inside is in de aflevering van Arjen flink door het slijk gehaald. Je kunt de aflevering hier bekijken.

Bron: Mediacourant
Beeld: NPO

You May Also Like