Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Argentijnse keeper Emiliano Martínez nog kinderachtiger dan we al dachten

Argentijnse keeper

De Argentijnse keeper Emiliano Martínez is na de wedstrijd tegen Nederland al de meest gehate man ter wereld in ons land, maar na het verdere verloop van het WK in Qatar heeft hij ook in andere landen veel mensen boos gemaakt. Dit komt daar zijn onsportieve en kinderachtige gedrag op en buiten het veld.

Onsportieve gedrag

Martínez brak reeds het internet toen hij een onbeschaafde handeling pleegde met zijn Golden Glove-trofee. De keeper lijkt nog niet klaar te zijn, want momenteel gaan er alweer beelden rond van zijn onsportieve gedrag jegens de Franse speler Kylian Mbappé. Tijdens de feestelijkheden van de Argentijnse ploeg in de Argentijne hoofdstad Buenoas Aires toonde de keeper behoorlijk kinderachtig gedrag. Hij droeg tijdens namelijk een babypop bij zich, met daarop het hoofd van Kylian Mbappé. Alhoewel hij de pop van het publiek kreeg toegeworpen ging hij er trots mee op de foto alsof er niets aan de hand was. Net iets voor hem dus.

Argentijnse keeper
Argentijnse keeper

4 keer gescoord

Sinds hun overwinning tegen de Franse team lijkt Mbappé wel het mikpunt van spot. Het poppetje met gezicht was nog niet alles. Zo vroeg Martínez tijdens het feesten in de kleedkamer een minuut stilte voor de Franse speler en in Argentijnse steden werden kartonnen borden met zijn gezicht erop verbrand. We denken dat het nu wel tijd is dat iemand de Argentijnse keeper herinnert dat Mbappé wel vier keer de bal mocht scoren, terwijl hij keeper was.

Check ook: Argentijn laat tatoeage zetten van ‘iconisch’ Messi gebaar naar Van Gaal – SGXL.NL

Bron & beeld: Skoften

You May Also Like