Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Argentijn laat tatoeage zetten van ‘iconisch’ Messi gebaar naar Van Gaal

messi

Wie vorige week de voetbalwedstrijd heeft gezien tussen Argentinië en Nederland, heeft het beeld vast gezien: Messi die na de wedstrijd de spot drijft met bondscoach Louis van Gaal. Een Argentijn vond dit blijkbaar zo’n iconisch moment, dat hij heeft besloten om het moment op zijn lichaam te laten tatoeëren.

WK voetbal

We moeten toegeven dat we er toch nog steeds ziek van zijn dat Nederland nu definitief uit de WK-wedstrijd ligt. Als we dan op iets op hopen, dan is het toch dat Argentinië de finale flink verliest. Het liefst van Marokko natuurlijk, maar dat moet nog blijken.

Messi

Voor de wedstrijd heeft Louis van Gaal regelmatig opmerkingen gemaakt over het Argentijnse team in de media. Zo zei hij bijvoorbeeld dat Argentinië met tien man speelt als Messi niet aan de bal is. Hij doelt daarmee op het feit dat Messi tegenwoordig alleen maar op het veld rondloopt in plaats van actief meespeelt. Voor Messi was de overwinning daarom des te beter toen zijn team van ons won.

Tatoeage

Messi dreef na het doelpunt dat de wedstrijd op 2-0 zetten dan ook de spot met Van Gaal door een gebaar. Dat gebaar ging op social media viral. Blijkbaar is het in Argentinië een iconisch moment geworden, want dit gebaar staat nu op het been van een Argentijn. Inclusief het hoofd van Van Gaal! Kijk maar:

Bron: FunX
Beeld: YouTube Football Inside

You May Also Like