Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze apocalyptische serie staat momenteel aan de top van Netflix

Sweet Tooth

Er bestaat een interessante link tussen de populaire Netflix-series The Last of Us en Sweet Tooth. Hoewel de ene serie zich richt op schimmel zombies en de andere op dier-kinderen, delen ze enkele overeenkomsten. Zo hebben beide series een post-apocalyptisch thema waarbij de wereld zoals we die kennen, is verwoest door een catastrofe. 

Perfecte score

In The Last of Us gaat het om een virale infectie die de mensheid heeft getransformeerd in geïnfecteerde wezens, terwijl in Sweet Tooth een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Great Crumble heeft geleid tot de opkomst van dier-kinderen. Sweet Tooth heeft momenteel de status van de Netflix-koning vanwege zijn populariteit onder kijkers. Het tweede seizoen is nu beschikbaar om te streamen, nadat het eerste deel al een groot succes was in 2021. Rotten Tomatoes geeft de serie bijna een perfecte score en op IMDB krijgt het een mooie 7,8. Dit is een indrukwekkende prestatie en getuigt van de kwaliteit van de serie. Sweet Tooth is een meeslepende serie die de kijkers aan het scherm gekluisterd houdt. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de serie momenteel zo populair is op Netflix.

Sweet Tooth

Inhoud

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van DC Comics en is voor het eerst gepubliceerd in 2009. In 2021 kwam de serie tot een einde, wat voor Netflix een perfect moment was om de serie te produceren. Sweet Tooth volgt het avontuur van Gus, een deels hert, deels jongen, die zijn beschermde leven in het bos achter zich laat om de buitenwereld te ontdekken. Hij sluit zich aan bij een groep bestaande uit mensen en andere dier-kinderen zoals hijzelf. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden over hun hybride oorsprong en The Great Crumble, wat de wereld verwoest heeft.

Check ook: Critici beschouwen Netflix-hitserie als flop maar kijkers vinden het juist geweldig

Bron: clint.be

Beeld: YouTube

You May Also Like