Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Anna Nooshin bewijst dat een bh eigenlijk best overbodig is

anna nooshin jurkje

De bekende Nederlandse influencer Anna Nooshin is weer het gesprek van de dag. Voor de zesentwintigste keer dit jaar heeft ze de weg naar Ibiza gevonden, een plek die overduidelijk als haar tweede thuis voor haar voelt. Het is opmerkelijk hoe Nooshin ons betovert met haar opwindende posts van haar vakantie avonturen.

Gewaagd jurkje zonder bh

Haar oprechtheid bij het delen van haar leven en avonturen is iets wat haar fans enorm waarderen. Een belangrijk aspect van Nooshin’s aanwezigheid op sociale media zijn de outfits die ze deelt, en ook deze keer is dat niet anders. Anna heeft haar volgers verrast met een ietwat gewaagd jurkje dat een beetje doorschijnend is, zonder bh gedragen. Dit gewaagde ensemble heeft zeker voor wat opgetrokken wenkbrauwen gezorgd, maar dat is precies wat we van Nooshin gewend zijn: ze weet altijd de aandacht naar zich toe te trekken.

Anna Nooshin
Beeld: Instagram

Unieke stijl

Anna’s unieke stijl en gedurfde kledingkeuzes vormen een essentieel onderdeel van haar merk en persoonlijkheid. Deze gedurfde outfit op Ibiza is wederom een bewijs van haar vrijgevochten stijl. Anna Nooshin blijft ons keer op keer verbazen met haar unieke stijl en levenskeuzes. Kijk hieronder naar de video en ervaar zelf hoe Anna Nooshin opnieuw schittert in de schijnwerpers met haar onnavolgbare flair.

Check ook: Volgers mogen samen in paskamer met Anna Nooshin

Bron: primenieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like