Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Andrew Tate verliest groot deel van autocollectie na Greta Thunberg-ruzie

andrew tate

Voormalig wereldkampioen kickboksen Andrew Tate is net voor het nieuwe jaar aangehouden in Roemenië, vlak na een Twitter-ruzie met Greta Thunberg. De controversiële influencer zit echter dieper in de problemen dan we dachten. Terwijl hij in de gevangenis zit, zijn al 11 auto’s uit zijn autocollectie in beslag genomen.

Andrew Tate
Beeld: YouTube

Opgepakt!

2022 leek het perfecte jaar voor Andrew Tate te worden. Binnen de kortste keren was hij de meest gezochte persoon op internet. Maar de politie gooide echter roet in het eten, voordat het jaar eindigde. Andrew, zijn broer Tristan Tate en twee Roemenen zitten momenteel gevangenisstraffen uit op verdenking van mensenhandel en verkrachting. Doorgaans vliegen de gebroeders Tate elke week met een privéjet naar een nieuwe locatie, dus de Roemeense politie kon niet bepalen wanneer ze bij hun huis in Roemenië zouden zijn. Dat veranderde echter toen Andrew Tate een reactie uitlokte van Greta Thunberg. Thunberg besteedde nog even aandacht aan Tate, waarna Cobra Tate een reactievideo maakte aan Greta. De video toonde echter de pizzadoos uit Roemenië, die de politie liet weten dat hij in het land moest zijn.

33 supersnelle bolides

“Top G” beweert een autocollectie te hebben van maar liefst 33 supersnelle bolides. Een deel van deze collectie is inmiddels door de Roemeense politie in beslag genomen. Tate en zijn broer zijn dus 11 auto’s kwijt, waaronder een Bugatti Chiron ter waarde van bijna drie miljoen euro! Naast de dure Bugatti werden ook twee Ferrari’s, een Porsche, een Rolls-Royce Wraith en een Aston Martin Vanquish S Ultimate in beslag genomen. De andere 22 voertuigen zijn verspreid over de hele wereld, inclusief Dubai, het huidige huis van de broers. Tristan en Andrew Tate’s woningen worden onderzocht op mogelijk bewijs in de rechtszaak.

Bron: guys.nl

Beeld: Twitter & YouTube

You May Also Like