Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Andrew Tate na vrijlating: “God zal alle leugens vernietigen”

Andrew Tate
Beeld: Twitter

Andrew Tate heeft een verklaring afgegeven na zijn vrijlating uit de gevangenis. De controversiële influencer werd gisteren (vrijdag 31 maart) vrijgelaten en zei ‘het vuur van de waarheid zal uiteindelijk alle leugens vernietigen’.

Maanden in een Roemeense gevangenis

Tate, 36, en zijn broer Tristan, 34, hebben maanden in een Roemeense gevangenis gezeten op verdenking van georganiseerde misdaad en mensenhandel. De gebroeders Tate werden eind december samen met twee Roemeense vrouwen – Georgiana Naghel en Luana Radu – vastgehouden in Boekarest. Maar op 31 maart won de verdeeldheid verspreidende internetpersoonlijkheid een oproep om zijn detentie te vervangen door huisarrest.

De waarheid

Na zijn vrijlating zei Tate: “Ik heb geen wrok in mijn hart voor het land Roemenië, of voor wie dan ook. “Ik geloof gewoon in de waarheid. Dus ik geloof in God en ik denk dat het vuur van de waarheid uiteindelijk alle leugens zal vernietigen en dat iedereen die binnen een voldoende lange tijd liegt, de steek van spijt zal voelen. Ik geloof echt dat uiteindelijk de waarheid zal worden gezegd. Er is 0 procent kans dat ik veroordeeld voor iets wat ik niet heb gedaan. Ik handhaaf mijn absolute onschuldige onschuld. Ik denk dat de meeste mensen dit begrijpen en ik kijk ernaar uit om thuis te zijn, dus heel erg bedankt.” Hij voegde eraan toe: “Toen ik in de gevangenis zat, deed ik 7.417 push-ups.

Huisarrest

Het Hof van Beroep van Boekarest oordeelde in het voordeel van het beroep van Tate, dat vorige week de beslissing van een rechter betwistte om zijn arrestatie voor de vierde keer te verlengen, zei Ramona Bolla, een woordvoerder van de Roemeense anti-georganiseerde misdaadorganisatie DIICOT, vrijdag. Hij blijft nu tot 29 april onder huisarrest, aldus de woordvoerder. Er is nog niemand formeel aangeklaagd.

Check ook: ANDREW TATE GEARRESTEERD IN ROEMENIË

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter

You May Also Like