Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Andrew Tate met de grond gelijk gemaakt in nieuwste South Park aflevering

Andrew Tate is “roasted” door South Park in hun laatste aflevering na de aankondiging dat hij in de gevangenis in Roemenië zal blijven. Eerder deze week ontkende een Roemeense rechter de borgtocht van de social media-influencer nadat Tate’s hechtenis voor de vierde keer was verlengd sinds zijn arrestatie op 29 december vorig jaar.

30 dagen in de gevangenis

Andrew Tate en zijn broer Tristan zullen tot eind april nog 30 dagen in de gevangenis blijven. Het duo zit vast op verdenking van mensenhandel, verkrachting en het vormen van een georganiseerde misdaadgroep. En om de zaken nog erger te maken, zet South Park hem nu voor gek.

Andrew Tate a.k.a. Alonzo Fineski

De geanimeerde comedyserie van Trey Parker en Matt Stone maakte de ‘giftige mannelijkheidscoach’ Andrew Tate, die Alonzo Fineski wordt genoemd in de meest recente aflevering van South Park op HBO Max belachelijk.

In de clip is Alonzo te zien terwijl hij een pistool op Randy Marsh trekt; Randy vertelt vervolgens de Tate-figuur dat hij zijn kinderen probeert te laten zien wat een echt feest is. Randy zegt dan: “Kijk, ik probeer gewoon de berichten te bestrijden die liberaal links naar jonge mannen stuurt over hun mannelijke instincten die giftig zijn. “Ik probeer mijn zoon en zijn nerdy vriendje te laten zien wat een echt feest is, want de samenleving wil dat ze zich schamen voor hun mannelijke aard.” Alonzo, met een pistool en een sigaar in de hand, antwoordt: “Ik zal wat vrienden bellen.”

In een latere scène stormden politieagenten echter het feest binnen en zeiden tegen Alonzo dat hij zijn handen omhoog moet doen, terwijl ze riepen: “Dat is Alonzo Fineski, de Roemeense s*kshandelaar.” Als vergelding vloekt Alonzo en vuurt hij kogels af op de politie. Ze krijgen een vuurgevecht en Alonzo vlucht weg. Dit is niet de eerste keer dat South Park prominente figuren spietst.

En het zal je niet verbazen dat de teaser voor de aflevering erg goed viel bij South Park-fans.

Check ook: Mannen met een baard: aantrekkelijk of niet?

Bron en beeld: Ladbible

You May Also Like