Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Andrew Tate gearresteerd in Roemenië

Andrew Tate

Andrew Tate is in Roemenië gearresteerd in het kader van een onderzoek naar mensenhandel. De voormalige kickbokser en zijn broer werden in hechtenis genomen nadat de autoriteiten hun huis in Pipera, aan de noordelijke rand van Boekarest, binnenvielen.

De arrestatieoperatie

Atena Observer beweert dat de autoriteiten tot vijf uur in het pand waren. De directie voor onderzoek naar georganiseerde misdaad en terrorisme (DIICOT) had de leiding over de arrestatieoperatie. DIICOT bracht een verklaring uit waarin stond: “De aanklagers van het directoraat voor onderzoek naar georganiseerde misdaad en terrorisme – Centrale structuur hebben samen met politieagenten van de georganiseerde misdaadbrigade van Boekarest 5 huiszoekingsbevelen uitgevoerd in een zaak waarin onderzoeken onder het aspect van het plegen van de misdaden van het vormen van een georganiseerde criminele groep, mensenhandel en verkrachting.”

Tate werd sinds april onderzocht

Dexerto zegt dat Tate sinds april dit jaar wordt onderzocht wegens beschuldigingen van mensenhandel. De verklaring van DIICOT voegde eraan toe: “Slachtoffers werden gerekruteerd door Britse burgers door een verkeerde voorstelling te geven van hun intentie om een ​​huwelijk/samenwoningrelaties aan te gaan en het bestaan ​​van oprechte gevoelens van liefde (de loverboy-methode).

“Ze werden later vervoerd en ondergebracht in gebouwen in de provincie Ilfov, waar ze, door fysiek geweld en mentale dwang uit te oefenen, seksueel werden uitgebuit door groepsleden door hen te dwingen pornografische handelingen te verrichten.”. Demonstraties met als doel materiaal met een dergelijk karakter te produceren en te verspreiden via sociale mediaplatforms en door zich te onderwerpen aan de uitvoering van dwangarbeid.” Roemeense media zeggen dat de invallen werden uitgevoerd omdat openbare aanklagers zeker wilden weten dat de gebroeders Tate in het land waren.

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like