Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

André the Giant liet passagiers ‘niet kunnen ademen en huilen’ na “werelds grootste dreumes” in vliegtuig

Worstellegende Andre The Giant liet vliegtuigpassagiers hun eigen masker opzetten nadat hij de “grootste keutel ter wereld” had gedaan tijdens een vlucht.

“Losgegaan” op het toilet

De voormalige WWF-kampioen, die inmiddels is overleden, veranderde een 14 uur durende Boeing 747-vlucht van Tokio naar de VS in een langeafstandspoo nadat hij ‘los was gegaan’ op het toilet. Normaal gesproken gebruikte André het toilet voor het instappen of zelfs voordat hij naar de luchthaven ging, zodat hij “goed was voor een dag of twee”. Helaas moest de bijna 2.24 meter lange Fransman deze keer vanwege vertraging haastig naar het toilet rennen.

“Niet menselijke” geluiden en geur

Brutus Beefcake, een collega-veteraan in de ring, was op de noodlottige vlucht en gaf toe dat hij “niet kon ademen” en andere passagiers “schreeuwden” toen de geur de cabine vulde. Bekend als de ‘Achtste Wereldwonder’ produceerde André zeker iets buitengewoons op deze gelegenheid in de vorm van onverwachte ontlasting-turbulentie. WWE Hall of Famer, Brutus, vertelde aan Wrestling Shoot Interviews hoe een toen 46-jarige André op porselein even goed presteerde als op doek, door te zeggen dat hij geluiden produceerde die “niet menselijk” waren, gevolgd door een geur die de 76 meter lange vliegtuigcabine volledig vulde.

20 pond

Brutus herinnerde zich: “Ik heb nog nooit zoiets gehoord. De geluiden die daar vandaan kwamen. De geur die naar voren kwam, achterin het vliegtuig zaten veel mensen. Er vielen mensen uit hun stoelen en in de gangpaden. Kokhalzen, overgeven, huilen, schreeuwen, en we vielen allemaal op de grond van het lachen. Ik kon niet ademen. Hij moet een vuilniszak half vol met s**t hebben gevuld.” Wat had hij gegeten? U vraagt het zich misschien af. Volgens Brutus waren zijn ontlastingen bijna net zo groot als hijzelf. “Hij zou 20 pond voedsel per stad eten en dus 20 pond s**tten,” zei hij. André stond er ook om bekend in slechts 45 minuten 108 (kleine) biertjes te kunnen drinken.

Gevaarlijke scheet

Volgens collega-worstellegende, Hulk Hogan, waren zijn scheten – misschien wel het voorgerecht van wat hij losliet en uit duwde toen hij in de lucht was – net zo slecht. “Ik ben in verschillende kleedkamers geweest, zoals een hockeykleedkamer waar een houten bank stond en waar je 20 mensen kon laten zitten,” zei Hulk. “Als André een scheet liet, zou de hele bank helemaal tot aan het einde trillen en de man aan het einde van de bank laten trillen. Hij vond dat heel grappig. Zijn plaatsing was zeer doelgericht.” De Franse professionele worstelaar, wiens echte naam André René Roussimoff was, overleed helaas op 46-jarige leeftijd in 1993 als gevolg van hartfalen.

Check ook: Piloot legt uit waar je poep naartoe gaat als je het doorspoelt in een vliegtuig

Bron: ladbible.com

Beeld: YouTube

You May Also Like