Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André heeft Monique alweer gedumpt: heeft hij weer een ander?’

Er zijn een aantal dingen in het leven die altijd even voorspelbaar blijven: na regen komt zonneschijn, na nacht wordt het weer dag, Rapper Sjors doet weer iets raars en André Hazes jr. dumpt Monique Westenberg. Ook nu lijkt André weer niet teleur te stellen. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft de zanger Monique alweer verlaten.

André’s uitstapjes

Je kunt de klok er inmiddels op gelijk zetten. Nadat André Monique in december 2020 ten huwelijk vroeg, dumpte hij haar in eerste instantie voor Bridget Maasland, waarna hij weer terugkwam bij Mo. Vervolgens haalde hij hetzelfde trucje nog eens uit, door Monique deze keer in te ruilen voor de veel jongere Sarah van Soelen. Nadat hij die vervolgens toch weer verliet, en na een aantal uitstapjes onlangs uiteindelijk weer uit te komen bij ‘Moon”, lijkt de geschiedenis zich nu weer opnieuw te herhalen.

Alweer een ander?

Wie anders dan ‘Hazoloog’ Yvonne Coldeweijer komt als eerste met het ‘nieuws’. Ze schrijft dat André aan iedereen in zijn woonplaats Vinkeveen vertelt dat hij niet meer samen is met Monique. “Hoewel hij natuurlijk dacht na de docu dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat natuurlijk helemaal niet waar hij warm op loopt.” Of Dré alweer een ander heeft? “Hmmm who knows…”, aldus Yvonne. Wordt dus vervolgt…

andre dumpt monique

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like