Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes jr. flink onder vuur: ‘Op de sterfdag van zijn vader…’

Wat is er gebeurd? Wel, Andre Hazes junior heeft namelijk een auto gekocht. Niet zo maar eentje en niet op een doodgewone dag. Vrijdag was het achttien jaar geleden dat André Hazes afscheid moest nemen van zijn vader. Op Instagram stonden zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne even stil bij zijn dood, maar André Hazes jr. had tot verbazing van velen wel wat anders aan zijn hoofd. Namelijk het kopen van een auto!

Gloednieuwe Porsche

De Porsche-dealer is natuurlijk super blij met een klant als André. En dat moet natuurlijk op social media: “Met veel plezier mochten wij André Hazes vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven. Wij feliciteren Andre met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Sportief, veilig en comfortabel naar al je aankomende shows!”

Meningen zijn verdeeld

BN’ers hebben allemaal hun eigen mening natuurlijk. “🔥”, zegt Rolf Sanchez bijvoorbeeld. Mark Labrand typt zelfs twee vlammetjes: “🔥🔥” Sharon Doorson klapt in haar handen: “👏🏽👏🏽” En ook Frans Bauer is van de partij: “Gave bak.”

Van collega-BN’er Patty Brard krijgt hij kritiek omdat hij op de sterfdag van zijn vader een gloednieuwe Porsche heeft opgehaald. “Het is best een onhandige dag om zoiets te gaan doen. André heeft vandaag niks gepost. Dat vind ik best wel frappant, want toen er laatst wat mot was tussen moeder Rachel en Roxeanne postte hij wél wat op Instagram voor het eerst. Nu heeft hij niets van zichzelf laten horen.”

In de uitzending van Shownieuws zegt ze: “Het frappante is wel dat er dus een post is van een autodealer in Oorschot, die André heeft getagd, omdat hij zijn nieuwe Porsche op kwam halen. Die had heel andere dingen aan zijn hoofd. Die werd getagd door die autodealer, dus het verscheen ook op zijn Insta.”

Bron: Mediacourant
Beeld: Instagram

You May Also Like