Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘André Hazes woedend: Monique tipte zelf Privé-journalist over locatie’

andre hazes monique woedend

Afgelopen week wist weekblad Privé eindelijk weer eens de zogenaamde ‘juicekanalen’ voor te zijn, door met fotobewijs te komen van een intieme André Hazes en Monique Westenberg. Toch lijkt er alweer trouble in paradise te zijn.

Verzoening

Na André’s uitstapjes naar eerst Bridget Maasland, vervolgens Sarah van Soelen, en vervolgens Anne Rose Zonneveld, kon Monique haar grote liefde toch weer in haar armen sluiten. Tijdens de vakantie in Amerika, waar ze er achter wilden komen ‘welke vorm ze als gezin nodig hadden’, kwam het tot de verzoening waar iedereen stiekem al rekening mee hield. In de media ontkende Monique de geruchten echter stellig.

Speld in een hooiberg?

Privé wist de twee intiem vast te leggen in een zwembad, nadat het weekblad een tweekoppig team naar de VS had gestuurd om ze daar op te sporen. ‘“We kregen iets langer dan een week geleden een tip waar André Hazes en Monique Westenberg in dat enorme Amerika verbleven. Dan is het zoeken. Dan gaat een fotograaf en een verslaggever daarnaartoe en die gaan zoeken naar de speld in de hooiberg”, verklaarde Privé-baas Evert Santegoeds bij Shownieuws.

“Het wonderbaarlijke deed zich voor dat we hen binnen drie kwartier hadden gevonden in de buurt van Orlando in een hotel waar je ze eigenlijk niet zou zoeken en waar ook bijna geen Nederlanders zijn. Ze voelden zich helemaal onbespied in dat zwembad, maar ze hadden onze fotograaf over het hoofd hebben gezien.”

Wel errug toevallig…

Allemaal erg toevallig dus. Of misschien toch niet? Yvonne Coldeweijer komt met een hele andere verklaring. Een ‘spion dichtbij André’ zou haar namelijk vertelt hebben dat Dré Monique ervan verdenkt de Privé-journalisten zélf getipt te hebben over hun locatie. Yvonne: “Het is namelijk ook wel errug toevallig dat zij ze daar aan het zwembad hebben gevonden 😂”

Check de post van Yvonne Coldeweijer hier:

andré hazes

Bron en beeld: Instagram Lifeofyvonne

You May Also Like